04.03.2020  |  Dining  |  Table top

Den eneste flaske, du har brug for

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spar på engangsvandflaskerne og -kaffekopperne og vælg i stedet en mere stilfuld, bæredygtig løsning! Kambukkas moderne termoflasker er som skabt til at tage med på farten og favner forskellige livsstile med personlighed og funktionalitet.

Med et flot, farverigt blomsterprint bejler vandflasken ’Reno’ til den fashionable, kvindelige ’shopper’, der følger med i tidens største trends og leder efter nye, feminine måder at udtrykke sin stil på. Den dekorative flaske holder indholdet varmt i op til 8 timer og koldt i 20 timer og har to låg; drej toppens låg for at drikke, eller skru den nederste del af for at putte citronskiver, mynteblade eller isterninger i.

Modsat ’Reno’ kommer den lidt mindre termoflaske ’Etna’ også i et mere enkelt, ensfarvet men on trend look, og med det smarte 3-i-1-låg er flasken perfekt til kaffe eller te på farten. Skubfunktionen gør det nemt at nippe til indholdet, den altid åbne funktion er oplagt til at hælde med, og den låste funktion gør flasken 100% tæt.

’Etna’ lover op til 5 timer varmt indhold og 11 timer koldt, og med den patenterede snapclean® effekt, der gør flasken let at vaske, er den et praktisk musthave til den modebevidste kvinde, der stræber efter genanvendelige men raffinerede produkter.

Begge modeller er lavet i rustfrit stål og har vakuumisolering. Ikke bare er de BPA fri men også 100 % tætte. Desuden kan alle Kambukkas låg gå i opvaskeren.

Gør noget godt for miljøet og lad din personlighed komme til udtryk!

Find flaskerne hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere