09.04.2021  |  Interior  |  Design

Dekorativ dynamik fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sidder håret rigtigt? Passer sweateren perfekt? Det er naturligvis rart at vide, men spejlet er andet og mere end blot funktionelt.

Alt fra entreen til stuen får ekstra dynamik med et flot spejl – og nu kan man spejle sig i hele tre, skønne nyheder fra Villa Collection Denmark.

I dag er spejlet blevet en integreret del af vores indretningsdesign. Spejle reflekterer rum og giver dem større dynamik, samtidig med at de visuelt kan forstørre et rum ved at snyde øjet til at tro, at rummet fortsætter nærmest uendeligt inden for rammen af spejlene. Nærmest uendelige er også indretningsmulighederne med de tre dekorative nyheder fra Villa Collection Denmark.

Lille spejl på væggen der …

Enkelt og samtidigt super funktionelt. Med de to smukke, ovale spejle, der foruden deres flotte facon er kendetegnede ved den dekorative sorte jernramme, bestemmer man selv, om spejlet skal hænge på væggen – eller i ægte New York Loft-style stå på gulvet.

Spejlene måler henholdsvis L90 x W30 x H2 cm og L170 x W55 x H3 cm. De er begge monteret med et stativ, som kan klappes sammen og fjernes, hvis spejlet skal hænges på væggen.

Cool med kant

Foruden de to ovale spejle lancerer Villa Collection Denmark også et cool spejl med kant, som står super skarpt. Bogstaveligt talt. For også det rektangulære spejl er monteret med stativ, så det kan stå frit – og fås desuden med jernramme i både sort og guld. Spejlet måler L140 x W45 x H3 cm.

Lav et indretningsstatement med et fritstående spejl midt i rummet. Eller brug spejlene som en slags ekstra vinduer, der reflekterer sollyset og dermed forstærker det naturlige lys i rummet – uanset hvad man vælger, vil nyhederne fra Villa Collection Denmark skabe atmosfære og velvære.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere