23.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Dekorér julebordet med juledyrene fra Wittdesign

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu fås de populære, håndlavede pole pole animals i en speciel juleudgave – limited edition only.

De søde små trædyr pynter allerede i mange hjem verden over, og der kommer kontinuerligt nye og unikke ”must haves” til det eksisterende sortiment. Nyeste og så absolut højaktuel, er juleserien som består af fem eksklusive juledyr, alle udstyrede med de fineste håndmalede nissehuer.

Juleserien er produceret i en limited edition only, og dyrene bliver derfor ikke til ”hver-mands-eje” julepynt, men forbliver i stedet et unikt sæt, som vil blive misundt. Juleserien er stilren og holdt i julens traditionelle farver og passer derfor ind i alle hjem. Sæt dem på julebordet den 24. december eller i vindueskarmen i stuen, på børneværelset, på yndlingsreolen eller lad dem pryde på hylden i køkkenet. Uanset hvor de står, fremkalder de smil og glæde i den søde juletid.

Polepole (poh-leh poh-leh) betyder langsomt på swahili, og det er lige præcis sådan fremstillingsprocessen er for de små trædyr med japansk design. Hvert dyr skæres ud og slibes i hånden. Derefter håndmales de med en præcision og en kærlighed, der sikrer det søde ydre. Samtidigt betyder det, at der ikke er to dyr, der er 100 % identiske.

Det lette, lækre træ kommer fra det hurtigt voksende White Albizia træ, og producenten sørger for, at der plantes et nyt træ, for hvert træ de bruger til de søde dyr – på den måde giver de tilbage til naturen.

Skab hygge og magi med de søde juledyr fra Wittdesign, og lad dyrene indtage dit hjem, dit sind og dit hjerte.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere