09.06.2020  |  Kitchen  |  Table top

De skarpeste knive i skuffen

Dette efterår udvider Fiskars sit sortiment af innovativt køkkengrej med den nye knivserie Hard Edge.

Knivserien er udviklet med patenteret 3D-mønstret skaft, der sikrer ultimativt greb under arbejdet samt knivblad i rustfrit stål, der takket være LZR-EDGE teknologi holder sig knivskarpt og samtidig kan gå i opvaskemaskinen. 

Baseret på kundefeedback fik Fiskars’ Hard Face-serie en opdatering, der matcher køkkenkulturen 2020. De klassiske gryder og pander, der laves på Fiskars’ fabrik i Finland, har fået ny non-stick belægning, der er ekstra resistent over for ridser og skrammer og forøger produkternes levetid. 

Den slidstærke, 4-lags overflade Hardtec Superior PTFE tåler alle varmekilder, opvaskemaskine - og giver dermed ekstra gejst til madlavningen, hvor blusset og begejstringen godt kan blive hårdhændet i jagten på nye smagseventyr. 

Hard Face-serien er produceret i 70 procent genanvendt metal - og rummer et stort udvalg af gryder og pander med silikonelåg med indbygget hældefunktion. Belægningen på seriens kogegrej er desuden fuldkommen fri for skadelige PFOA/PFOS stoffer.  

Serien består af kokkeknive i tre størrelser samt brødkniv, santokukniv, forskærerkniv, filetkniv, urtekniv, grønsagskniv og tomatkniv.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere