20.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Danske lamper til amerikansk kaffegigant

Samarbejdet mellem dansk lampevirksomhed og amerikansk kaffekæde startede faktisk tilbage i 2016.

Det var da Frandsen Project lancerede brandet rewired, at amerikanske Starbucks fik øjnene op for dem og det resulterede i et samarbejde, der siden er blevet til et partnerskab baseret på en mangeårig strategisk design- og udviklingsproces. Man kan derfor se pendler fra rewired i Starbucks cafeer overalt i Europa og Mellemøsten.

Det sortiment, som Frandsen Project leverer til Starbucks, bliver nu løbende udvidet med flere og nye produkter. Frandsen Project har et tæt samarbejde med Starbucks designernetværk i hele Europa. Udover at levere belysning fra det fastlagte sortiment, udvikles der løbende skræddersyet belysning til flere og flere flagship cafeer. Fælles for alle lamper, der leveres til Starbucks, er, at de er udviklet og produceret i Danmark og EU.

”Vi er meget stolte af vores partnerskab med Starbucks. Samarbejder med globale kæder som Starbucks er meget vigtige, og de motiverer os til at levere produkter og service af højeste kvalitet. Vores fokus på proces og udvikling kombineret med en meget fleksibel EU-produktion betyder, at vi er interessante for internationale kæder af enhver art og størrelse”, udtaler Thomas Hansen, Direktør i Frandsen Project.

Frandsen Project er en selvkørende kontrakt division i Frandsen Group, som skaber belysningsprojekter gennem partnerskaber med internationale designere og hotelkæder.

www.frandsenproject.dk  

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere