28.09.2016  |  Business  |  Branchenyt

Dansk e-handel vokser markant

Vi danskere bliver mere og mere vilde med at handle på nettet. Det ses på omsætningen for den samlede danske e-handel, som er steget med 20 procent i forhold til sidste år.

Den danske e-handel er i voldsom vækst, viser tal fra en rapport udarbejdet af Dansk E-handel. På et år har danske netbutikker omsat for 70,2 milliarder kroner – en stigning på 20 procent sammenlignet med året før.

Særligt kategorien ’rejser’ er populær inden for e-handel med omkring halvdelen af den samlede omsætning. Kategorien ’varesalg’ udgør en tredjedel, mens ’tjenester’ repræsenterer 15 procent. Det skriver Detailfolk på sin hjemmeside.

Læs også: Den mobile e-handel vokser

”Det er en monumental udvikling, der overgår alle forventninger og sætter en tyk streg under, hvorfor e-handel er en seriøs udfordrer til den fysiske detailhandel”, siger Henriette Høyer, som er Head of Sales i DIBS Payment Service, der står bag rapporten.

Selvom væksten er slående, indtager Danmark en sidsteplads i Norden, når det kommer til omsætning inden for e-handel. I Norge ligger tallet på 72 milliarder kroner, mens Sverige topper med 79 milliarder.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere