19.03.2019  |  Dining  |  Table top

Dæk op med dansk sommer

Broste Copenhagen har lanceret to nye stel, der er opkaldt efter danske sommerdestinationer.

Inspirationen til Broste Copenhagens to nye stel er tydeligvis hentet i den danske sommer, og alt hvad der her hører til som ture til stranden, grillaftener på terrassen og alskens sommerfester. Begge stel er opkaldt efter populære sommer- og stranddestinationer.

Stellet Sandvig er opkaldt efter den Bornholmske strand af samme navn, og stellet med en mat glasering med riflet overflade skulle gerne lede tankerne hen på gåture på stranden, sommerbrise i sandet og bløde bølger i horisonten. Stellet består foreløbigt af 12 dele, herunder tallerkener, skåle, kopper og kander. Alle dele er unikke og produceret i hånden.

Stellet Tisvilde, er inspireret af den nordsjællandske kystby, hvor kontrasten mellem byen og dens omkringliggende vilde natur kommer til udtryk via den ru overflade på ydersiden og den blanke indvendige glasering. Stellet er så enkelt, at det sagtens kan kombineres med andre stel. Igen er alle dele unikke og produceret i hånden i gennemfarvet porcelæn, derfor varierer finishen også fra produkt til produkt. Indtil videre er der 10 dele i stellet, herunder tallerkener, skåle og kopper.

www.brostecph.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere