10.03.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Cool kvalitet fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stemningssætter, fashionstatement og garant for komfort. Puden har mange og forskellige funktioner i moderne boligindretning, og samtidig er Linen – de nye hørpuder fra Södahl – en enkel, men super effektiv vej til at give boligen et frisk forårsløft.

Et af Södahls absolutte kendetegn er evnen til at kombinere høj kvalitet med både komfort og et lækkert look. De nye Linen-puder er et skønt eksempel på denne kombination og gør sig smukt som en blød velkomst på bænken i entréen, som seje sofapuder eller som et farverigt knus på sengen i gæsteværelset.

Uformel coolness

Foruden sin store slidstyrke er hørstof kendt for at lede varme og fugt væk fra kroppen, og det er grunden til, at hør for de modebevidste er et sikkert hit i udformningen af sommertøj. Trendy sommerhør er nemlig indbegrebet af uformel coolness – bogstaveligt talt.

Linen-puderne fra Södahl har også et cool og stilrent udtryk. Det naturlige og lækre bløde look matcher ligesom de seks skønne farver den tilbagelænede boho-stil perfekt.

Bløde farver

De bløde nyheder fra Södahl har hørstoffets smukke og karakteristisk matte overflade og fås i seks afdæmpede farver, der flugter flot med et afslappet, men stilsikkert nordisk look: Linen Ash, Linen Taupe, Linen Olive, Linen Straw, Linen Blue og Linen Beige.

Linen-puden er lavet af 100 % hør Straw STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert. nr. 15.HIN.69750 Hohenstein HTTI og måler 50 x 50 x 13 cm. En smuk og slidstærk basispude til hjemmet.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere