16.09.2015  |  Business  |  Branchenyt

Chefer fyrer ansatte efter uheldige opdateringer på nettet

Flere og flere ansatte fyres på baggrund af udtalelser på de sociale medier.

Når man laver opdateringer på diverse sociale medier, er det vigtigt, at man ikke siger noget dårligt om sin chef eller om den virksomhed, man arbejder i. Er man dog ikke opmærksom, kan det i værste fald føre til en fyring, skriver detailfolk.dk.

Ifølge Dansk Industri sker der i øjeblikket en udvikling herhjemme, hvor flere og flere medarbejdere fyres grundet udtalelser på de sociale medier.

”Medarbejderne skal tænke over, hvad de skriver. Ellers risikerer de at miste deres job”, siger Sanne Claudius Stadil, underdirektør hos Dansk Industri, til detailfolk.dk.

En undersøgelse fra den internationale juridiske tænketank IBA bekræfter stigningen i fyringerne. Undersøgelsen viser, at 12 procent af i alt 77 adspurgte virksomheder rejser flere end 20 sager omkring ansattes opførsel på sociale medier om året.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere