21.05.2020  |  Bloom  |  Branchenyt

Byd velkommen til tekstiler i årstidernes smukke nuancer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab årstidens smukkeste bord med Colorline fra FDB Møbler, som er en relancering af tekstiler til den smukke borddækning. Serien, som er designet af den ikoniske arkitekt og designer Grethe Meyer, består af alt fra duge til mundservietter og kommer i seks smukke nuancer.

Giv borddækningen en farverig forvandling med nyheder fra FDB Møbler, der kan pryde ethvert dækket bord.

Tekstilserien Colorline, der lander i butikkerne i februar, er designet af den særprægede designer Grethe Meyer tilbage i år 1996 og vil nu af FDB Møbler blive relanceret. Serien består af duge, mundservietter, dækservietter og viskestykker, som giver en fuldendt tekstilserie til en dekorativ borddækning.

Colorline kommer i seks forskellige røde og blå nuancer og er af 100 % Oekotex-certificeret bomuld, hvori der er vævet nålestriber, der giver tekstilerne et klassisk look. Hele serien skaber en rød tråd i borddækningen, som kan foldes ud i en elegant pallette af farver, der afspejler de smukke skiftende årstider - lige fra forårets spæde blomstring til vinterens omsluttende mørke.

Tekstilserien Colorline består af duge, mundservietter, dækkeservietter og viskestykker og kommer i seks nuancer; tre nuancer af blå og tre nuancer af rød. Delene koster fra 119 kr. til 649 kr. stykket.

Colorline bliver forhandlet nu i FDB Møblers butikker landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Tags: FDB Møbler

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere