11.10.2019  |  Kitchen  |  Table top

Brillante fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

'Shine bright like a diamond'

Inspireret af traditionel glasslibning er den nye, ultraklare krystalglasserie 'Brillante' en fryd for øjet.

Hvad enten du er til rød- eller hvidvin, boblende champagne eller en tung, bedøvende whisky i bedste 'Don Draper'-stil, fremhæver det retromoderne diamantmønster både de klare og mørke farver på allersmukkeste vis. Designet reflekterer omgivelsernes lys og skygger i en sofistikeret nydelsesoplevelse.

Lyngby Glas har igennem årene været synonym for glaskunst og en kvalitet udover det sædvanlige. Ligesom med brandets andre krystalglasserier er 'Brillante' produceret i Europa i en panteret, miljøvenlig proces, der giver hvert enkelt glas en enestående klarhed og længere holdbarhed.

Produktionens elektriske ovne kører udelukkende på grøn energi fra solfangere, alle glas er genanvendelige, og der bruges ingen bly under fremstillingen. Alt i alt er 'Brillante' et klassisk, tidsløst valg, der skinner og varer for altid.  

Lyngby Glas forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

www.Lyngbyglas.dk

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere