29.05.2019  |  Business  |  Udstyr

Breaking news - Fremtidens rengøring tager form med iRobots mest avancerede robotstøvsuger og robotgulvmoppe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Imprint™ Link-teknologien gør det muligt for Roomba® s9+ og Braava jet® m6-robotterne at støvsuge og vaske gulvet automatisk og i den rigtige rækkefølge

Roomba® s9+ robotstøvsugeren er udstyret med PerfectEdge®-teknologi med bredere børster, kraftig sugestyrke og avanceret 3D-sensor

Braava jet® m6 robotgulvmoppen klarer genstridige pletter og snavs overalt i hjemmet

Imprint™ Link-teknologien gør det muligt for Roomba® s9+ og Braava jet® m6-robotterne at støvsuge og vaske gulvet automatisk og i den rigtige rækkefølge

Danmark, 29 maj 2019 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), verdensførende inden for husholdningsrobotter, lancerer to nye og kraftfulde robotter, der arbejde sammen om at sikre dig den grundigste rengøring til dato. Roomba® s9+ robotstøvsugeren med Clean Base™ Ekstern Støvbeholder er udstyret med et slankt Maximized-Edge-design, og er iRobots mest intelligente, kraftige og dybdegående Roomba® robotstøvsuger nogensinde. Braava jet® m6 robotgulvmoppen klarer flere rum og store områder med avanceret navigation og kortlægningsmuligheder. Sammen kan de to robotter bruge Imprint™ Link-teknologi til at snakke sammen om automatisk støvsugning og gulvvask – uden nogen hjælp fra dig.

I 2018 introducerede iRobot robothukommelse samt automatisk tømning af Roombas støvbeholder, og løftede dermed kategorien inden for håndfri rengøringsautomatisering til et helt nyt niveau, som ingen andre har kunnet realisere på husholdningsrobotter, " sagde Colin Angle, formand og CEO for iRobot. ”Med lanceringen af Roomba s9+ og Braava jet m6 har iRobot nået endnu en milepæl inden for automatisering af husholdningsrobotterne. Ikke alene kan du glemme alt om støvsugning og gulvvask i flere uger ad gangen, men dine robotter snakker nu også sammen, hvilket betyder, at de automatisk klarer rengøringen, helt uden din hjælp. ”

”Roomba s9 + robotstøvsugeren og Braava jet m6 robotgulvmoppen er de mest avancerede robotter fra  iRobot nogensinde og de bedste rengøringsrobotter på markedet i dag, " sagde Christian Cerda, COO for iRobot. ”De kunder, der kræver en høj ydeevne samt en detaljeret rengøring vil værdsætte den overlegne sugestyrke på Roomba s9+, og robottens evne til at komme helt ud i hjørnerne, hvor snavs og skidt gemmer sig. Kortlægningen og den intelligente navigation på Braava jet m6, kombineret med dens avancerede rengøringssystem, sikrer dig en robot, der kan vaske alle hjemmets gulve.”

Roomba® s9+ rengør langs lister og kommer helt ud i hjørnerne
Roomba s9+ robotstøvsugeren med Clean Base™ Ekstern Støvbeholder tilbyder dig den grundigste rengøring til dato1 med en avanceret 3D-sensor, et nyt kraftigt rengøringssystem med PerfectEdge®-teknologi, som inkluderer 30 % bredere gummibørster2 og en specialdesignet kantbørste. Begge børster er udstyrede med gummiflapper, som kontinuerligt holder kontakten med gulvoverfladen – uanset hvilken type overflade – hvor de fleksible børster automatisk justeres efter behov for at kunne opsamle alt fra små partikler som støv og skidt, til hår og større stykker snavs. Den specialdesignede kantbørste er udstyret med fem vinklede arme, der sender det snavs og skidt, der ligger langs listerne og i hjørnerne, ind i robottens vakuum.

Roomba s9+ er udstyret med et nyt kraftigt rengøringssystem med op til 40x højere sugestyrke sammenlignet med tidligere Roomba robotstøvsugere. Når Roomba s9+ opdager et gulvtæppe eller en måtte aktiveres Power Boost-teknologien, hvilket automatisk øger sugestyrken for at sikre en dybdegående rengøring.

iRobots patenterede iAdapt® 3.0 med vSLAM®-teknologi hjælper Roomba s9+ med at navigere problemfrit og effektivt i dit hjem, samtidigt med at den holder styr på, hvor den har rengjort, og hvor den mangler at rengøre.  En ny avanceret 3D-sensor på Roomba s9+ scanner konstant foran robotten (25 gange i sekundet) for at sikre, at robotten kommer helt ud i hjørnerne og rengør større områder effektivt. Med iRobots Imprint™ Smart Mapping-teknologi lærer Roomba s9+ hele dit hjem at kende, og giver samtidigt dig muligheden for at vælge hvilke rum og hvornår, de skal rengøres. Robotten kan programmeres til rengøring via iRobot HOME-appen eller med manuel programmering gennem Clean-knappen. Der kan ydermere anvendes stemmestyring med Google Home.

Roomba s9+ er udstyret med det første og eneste anti-allergensystem til robotter, der fanger og indkapsler pollen og skimmel. Dette system sikrer, at det ikke slipper ud af robotten eller Clean Base™ ladestationen. Roomba® s9+ inkluderer et high-efficiency-filter, som fanger 99 % af skimmel, pollen og støvmideallergener. Når Roomba s9+ er færdig med rengøringen, returnerer den automatisk til Clean Base™ ladestationen, hvor den tømmer robottens støvbeholder ind i en lukket støvsugerpose, som kan indeholde støv og skidt fra op til 30x støvbeholdere. Derved kan du glemme alt om støvsugning i flere uger ad gangen.

Braava jet® m6 klarer flere rum og store områder
Braava jet® m6 robotgulvmoppen giver dig friske, rene gulve i hele hjemmet. Det eneste du skal gøre, er at vælge den ønskede rengøringsklud til fejning, gulvmopning eller gulvvask, og robotten klarer resten. Præcis som Roomba s9+ robotstøvsugeren anvender Braava jet m6 robotgulvmoppen iAdapt® 3.0 navigation med vSLAM®-teknologi og Imprint™ Smart Mapping for at lære hele dit hjem at kende. Derved bestemmer du selv hvilke rum og hvornår, robotten skal gøre rent. Robotten kan programmeres til rengøring via iRobot HOME-appen eller med manuel programmering gennem Clean-knappen. Der kan ydermere anvendes stemmestyring med Google Home.

Ideel til hårdt træ, fliser og sten, og udstyret med et slankt Maximized-Edge design, som hjælper robotten med at komme helt ud i hjørnerne og rengøre langs lister. Med brugen af avanceret navigation, rengør robotten i et effektivt mønster, mens den navigerer rundt om møbler, måtter og andre forhindringer. Hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm, inden rengøringen er afsluttet, kører den automatisk til sin ladestation, hvor den genoplader og genoptager, indtil rengøringen er afsluttet.

På gulvvaskfunktionen fjerner præcisionsjetsprayen og kludene til gulvvask effektivt genstridige pletter4, fedt og snavs. Du kan med fordel anvende Braava jet™ rengøringsmiddel, som giver rene, friske gulve. På fejefunktionen bruger kludene statisk elektricitet til at opfange snavs, støv og hår.

Når Braava jet® m6 robotgulvmoppen er færdig med rengøringen, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle røre ved den beskidte klud. Placer blot robotten over en skraldespand, tryk på udløserknappen, og kluden falder ned i skraldespanden. Du kan se Clean Map™-rapporter i appen, og se hvor Braava jet m6 har rengjort samt andre rengøringsstatistikker. Genanvendelige klude til gulvvask og fejning kan købes separat.

Dynamisk duo: Roomba® støvsuger og Braava jet® vasker gulvet
Med introduktionen af Roomba s9+ og Braava jet® m6-robotterne bevæger iRobot sig ind i den næste generation inden for det automatiserede smart home med Imprint™ Link-teknologi, som gør det muligt for robotterne at kommunikere intelligent sammen – og derved klarer jobbet i den rigtige rækkefølge. Med Imprint™ Link-teknologien arbejder Roomba s9+ og Braava jet m6-robotterne sammen om at sikre en dybdegående rengøring – først støvsugning, derefter gulvvask – helt uden din hjælp.

Du kan aktivere den forbundne rengøring i iRobot HOME-appen, hvor du har muligheden for at vælge, om robotterne skal rengøre hele hjemmet eller kun nogle rum. Roomba s9+ begynder med at støvsuge det ønskede område. Når Roomba kører i ladestationen, starter Braava jet m6 gulvvasken. Du kan modtage notifikationer efter endt støvsugning og gulvvask. Imprint™ Link-teknologien kan også anvendes med Roomba® i7+-robotstøvsugeren.

Priser og tilgængelighed
Roomba s9+ robotstøvsugeren med Clean Base™ er tilgængelig i butikkerne fra 15/8-2019 og koster vejledende: DKK 11.999. For yderligere information, se https://butik.irobot.dk/irobot-roomba-s9/s955840.html?cgid=dk&lang=da_DK

Braava jet m6 robotgulvmoppen er tilgængelig i butikkerne fra 15/8-2019 og koster vejledende: DKK 5.999. For yderligere information, se https://butik.irobot.dk/irobot-braava-jet-m6/m613840.html?cgid=dk&lang=da_DK

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_kWlfBfNs-fl3LR

Følg iRobot på Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.

1 Sammenlignet med Roomba® 980, e5 og i7-serien
2 Sammenlignet med Roomba® 800-serien
3 Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system
4 Testet i Spot-mode

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand inden for husholdningsrobotter, designer og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot® skabte kategorien af husholdningsrobotter med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhed, som har solgt mere end 25 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er udstyrede med proprietære teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation.

iRobots® ingeniører bygger et økosystem af robotter og teknologier for at muliggøre det smarte hjem. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.com.

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk  
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere