23.09.2021  |  Kitchen  |  Food

Brandgodt basisredskab fra Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Man kommer ikke uden om et af de mest basale køkkenredskaber, der findes – nemlig røreskålen. Blomsterbergs lancerer nu en ny, lækker og brugbar variant.

Uanset om dagens køkkensysler står på små, delikate cupcakes, en stor bradepandekage til klassens time, eller der blot skal røres en dressing sammen til salaten, så kommer man ikke uden om et af de mest basale køkkenredskaber, der findes – nemlig røreskålen. Blomsterbergs lancerer nu en ny, lækker og brugbar variant.

De fleste af os forbinder Mette Blomsterberg med søde sager og gode grin. Og det gør vi med god grund, for hun elsker at forkæle os med mesterværker, der fryder alle sanser. Hendes imponerende lækkerier kræver imidlertid også sans for detaljen – og redskaber af super høj standard. ”Det skal være både funktionelt, godt og lækkert at se på”, som hun selv siger. Det gælder også et basisredskab som røreskålen.

Et godt greb

Intet velfungerende køkken uden gode røreskåle. Sådan er det bare. Blomsterbergs lancerer derfor et nyt sæt røreskåle, der naturligvis som altid er i en topprofessionel kvalitet og desuden lette at håndtere.

Når man tryller i køkkenet, er de nye røreskåle med til at give en fornemmelse af, at man har godt greb om tingene – bogstaveligt talt. For det store greb i skålenes ene side er super behageligt at holde fast i og giver desuden et solidt greb under arbejdet.

Let og elegant

Det nye sæt fra Blomsterbergs består af to skåle, som rummer henholdsvis 1,5 og 3 liter. Skålene er fremstillet i slidstærkt PP-plast, som er et meget robust og langtidsholdbart materiale, der kan recirkuleres og genanvendes.

Sættet fås i en elegant grå farve samt i hvid – og er som alt andet hos Blomsterbergs et udtryk for brandets kompromisløse fokus på høj faglighed kombineret med masser af passion for at gøre det søde liv endnu sødere – og endnu lettere.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere