24.11.2021  |  Interior  |  Dekoration

Boligtrend med udsyn fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rå, rustik og raffineret. Med sit vanlige fokus på godt håndværk og langtidsholdbare materialer har Villa Collection Denmark lanceret serien Look Out – en stribe originale hoveder formet i cement. Nu fås dele af serien også i en lækker olivengrøn farve.

Se op, se ned – se ud! Look Out er en serie af hoveder med udtryksfulde ansigter skabt i beton, som er super trendy og samtidig klassiske i deres skulpturelle formgivning. Nu fås dele af serien også i en lys olivengrøn, der står smukt til både efteråret og sæsonens øvrige boligtendenser.

Et personligt udtryk

Der er – næsten bogstaveligt talt – masser af udsyn i ansigterne fra Villa Collection Denmark, som de står og skuer frem for sig eller kigger op. Og så er figurerne helt på forkant med tidens boligtendenser og den skandinaviske evne til at kombinere et cool look med varme og hygge.

De unikke og dekorative hoveder giver boligindretningen et helt personligt look, og den enkelte figur har en række fine snit, der får både figurens udtryk og selve betonen til at stå flot frem.

Nordisk stilsikkerhed

I vindueskarmen, på et lille udtræksbord eller som fokuspunkt på gulvet i entreen. Look Out-serien har figurer i mange forskellige størrelser, der matcher mange forskellige indretningsbehov. 

Look Out er endnu en lækker boligdetalje, som på fornem vis demonstrerer Villa Collection Denmarks designmæssige flair for nordisk stilsikkerhed og tradition – med et internationalt touch.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere