19.11.2021  |  Business  |  Branchenyt

Bolia skruer op for ekspansionen

Med nøgleord som nytænkning, holdbarhed og sporbarhed har designkæden Bolia investeret i omstilling og digitalisering gennem de seneste år. Den indsats belønnes med international salgsvækst.

Bolia har nytænkt deres design- og produktudvikling hele vejen fra de første designskitser til den endelige kollektion, og det er blevet positivt modtaget af kunder verden over.

Det kan ses i kædens resultatet for regnskabsåret 2020/21, der viser en omsætning på 1,2 milliarder kroner. Det er en vækst på 14 procent sammenlignet med året før.

”Vores mål har været at udvikle færre, men langt bedre designs, ved at skifte det kreative fokus fra omskiftelige trends og hastige kollektionslanceringer til et mere tidløst formsprog, langtidsholdbar kvalitet samt mere bæredygtige løsninger og materialer”, siger CEO i Bolia, Lars Lyse Hansen.

”Det betyder blandt andet at vi nu kun benytter FSC-certificeret træ, Standard 100 by Oeko-Tex-certificerede møbelstoffer og sporbart læder i vores produktudvikling. Derudover tester vi vores designs op mod de strengeste standarder på markedet, så vi er sikre på, at vores kunder får et smukt design, der holder i mange år. Som et resultat af netop dét, har vi kunnet udvide vores produktgaranti til ti år på samtlige designs i vores kollektion”, fortsætter han.

Den strategi har efter sigende vist sig populær hos kunderne, og derfor ønsker Bolia at sætte endnu mere fart på væksten.

”Vi er taknemmelige for, at vores kunder verden over har taget så godt imod vores nye kollektioner og skruer derfor op for vores ekspansion af nye butikker, nye webshops, nye globale partnerskaber og salg til det professionelle marked”, siger Lars Lyse Hansen.

”Vi har netop åbnet nye designbutikker i Eindhoven, Rotterdam, Alkmaar, Luxembourg og Berlin. Fremadrettet planlægger vi at åbne 1-2 nye butikker hver måned året rundt”, afslutter han.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere