22.09.2022  |  Interior  |  Dekoration

Boblende nyheder fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vasen BUBBLE fra Villa Collection Denmark kaster bogstaveligt talt en skøn glans over boligen. Den flotte vase fås i flere udgaver og størrelser, der alle har den boblende glade form og smukke, blanke overflade tilfælles.

Et bundt tørrede dunhammere, en frisk buket eller et flor af farverigt pampasgræs. Den nye BUBBLE-vase står flot til det meste – og står tilmed flot helt i sin egen ret og uden blomster. Vasen er i sig selv et dekorativt lyspunkt i efterårsmørket.

Boblende legesyge

Vasens fantasifulde formgivning ligger også i selve navnet. Udgaven i klart glas bringer tankerne på sommerdage med sæbebobler, der formfuldendt samles i klynger, før de flyver af sted på vinden.  

BUBBLE findes desuden i en udgave af hvidt glas, der omsluttes af et lag klart glas. Det giver den flotte, blanke overflade, som sammen med det legesyge design næsten får den hvide BUBBLE til at ligne noget, der hører hjemme i en gammeldags slikbutik med håndlavede lækkerier.

Smuk silhuet

Uanset hvad vasens sfærisk smukke silhuet giver af associationer, blender BUBBLE flot ind i det afslappede skandinaviske look med et internationalt tvist, der er så karakteristisk for Villa Collection Denmark – og for tidens trend i boligindretningen.

BUBBLE lanceres i klar og i hvid, hvor begge versioner af vasen fås i to forskellige størrelser. Den største udgave har en diameter på 25 cm og er 27,5 cm høj, mens den lille udgave har en diameter på 20 cm og er 20,5 cm høj.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere