11.02.2021  |  Dining  |  Table top

Blueline

Royal Copenhagen lancerer et nyt stel, som i sin simpleste form er en moderne hilsen til den designarv, som er i porcelænshusets lange designtradition.

Stellet er en nyfortolkning af et klassisk porcelænsstel, som er opdateret til nutidens mangfoldige madkultur og uformelle borddækning. 

Stellet hedder Blueline og er en reference til den enkle koboltblå streg, som hver steldel er dekoreret med. Samtidig bærer navnet på en mere subtil reference til Royal Copenhagens maritime historie, som udgør en vigtig komponent i Royal Copenhagens tradition, som Mågestellet og senest det nye stel Hav er eksempler på. 

Blueline er en serie som er simpel i både design og sortiment. Med det nye stel har man skåret ind til benet i forhold til funktionalitet og brugbarhed og i stedet for at have en lang række forskellige steldele, har man tænkt i at optimere brugbarheden for hver enkel del.  

Steldelene er eksempelvis rundede i den særlige coupeform, som både gør udtrykket mere rent og anvendeligheden bredere. Blueline er designet, så hver steldel kan bruges til forskellige formål og indgå i fin harmoni med andre stel fra Royal Copenhagen. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere