25.10.2022  |  Interior  |  Design

Blomstrende skønhed til bords

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyheden fra Zone Denmark, INU-vasen, har et glasklart potentiale.

Den er på én gang smuk i sig selv og samtidig kun starten på et væld af blomstrende kunstværker med dig som med-kreatør. Topstykket kan nemlig vendes, hvilket gør vasen til den perfekte base for buketter i mange former og udtryk.

Få grene eller store buketter? Du bestemmer

Vender du halsen nedad, er vasen optimal til høje buketter, der kræver stabilitet i bunden. Vender du derimod halsen opad, støtter den elegant op om nogle få grene eller enkelte stilke. Fjerner du topstykket helt, har du en smuk organisk omfavnelse af de store tætte buketter. Det betyder også, at det er slut med at købe blomster efter, hvad du har vaser til. Nu kan du gå efter det, du har lyst til. Vasen fås i to størrelser, nemlig 23x25 cm og 31x33.

Leg med

Interessen for grønt i indretningen vokser i disse år. Både potteplanter og afskårne blomster og grene er med til at give hjemmet sjæl og karakter. Med den smukke INU-vase inviterer vi dig med i legen. Her får du ikke bare en smuk glasvase, du får fri adgang til at lege med udtrykket i dine buketter og opstillinger. Uanset om du foretrækker de friske blomster eller med på trenden med de tørrede. 

NeuStudio, der står bag designet, udviser en sublim fornemmelse for sanselighed. De bløde former, der nærmest omfavner buketterne, bliver man aldrig træt af at se på. Farverne er ligeledes langtidsholdbare. Vælg mellem Pure clear, Smoked Grey og Moss Green.

Til æstetikeren, legebarnet og alle de andre

Indflyttergave, bryllupsgave eller måske en mig-selv-gave? INU-vasen appellerer bredt med sin glasklare skønhed. Det er den perfekte gaveide til alle, der holder af blomster. Men det er i lige så høj grad til den kræsne æstetiker, der gerne selv vil sætte sit aftryk på udtrykket i hjemmet.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere