05.10.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Blomsterbergs Glas går fra fryser til ovn uden at springe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blomsterbergs lancerer nu en ny serie af elegante og kraftige dessert- og serveringsglas. Glassene er fremstillet i borosilicate, som fx gør det muligt at anvende gasbrænder direkte ned i glassene samt bruge dem til bagning, da de tåler op til 300 grader.

Blomsterbergs dessert- og serveringsglas kan gå direkte fra ovn til køleskab/fryser uden at springe, hvilket fx er en fordel, når den klassiske, franske Crème Brulee skal tilberedes, eller den kolde dessertcreme skal have en flot, brændt overflade. Glassene kan naturligvis også anvendes til forretter og øvrige portionsanretninger.

Blomsterbergs sanselige univers er baseret på passionen for det søde, på forkælelse og på nydelse. Det store sortiment af lækre kvalitetsprodukter fra det professionelle konditorfag har Mette Blomsterberg og hendes team personligt valgt og afprøvet, for: 

“Så vi ved, at du vil få glæde af dem”  siger Mette Blomsterberg. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere