01.05.2017  |  Interior  |  Bad

Bliv sommerklar med laserteknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et samarbejde mellem TRIA og Beurer er løsningen på uønsket hårvækst. Nu kan du nemlig bruge den smarte laserteknologi derhjemme.

Der findes flere forskellige måder at fjerne uønsket hårvækst på. Fra den traditionelle skraber og varmvoksbehandling til epilering, IPL og laserteknologi. IPL og laserteknologi har det tilfælles at de begge er lyskilder, men laserteknologi er mere effektiv og kræver færre behandlinger. Teknologien er yderst præcis, da den kun benytter én bølgelængde. En metode, som har været forbeholdt skønhedsklinikker og dermatologer. Med TRIA by Beurer kan du foretage behandlingen i hjemmet og fjerne den uønskede hårvækst sikkert og effektivt.

Laserteknologien der anvendes i TRIA by Beurer produkterne er helt unik, fordi den er klinisk testet til at give en langvarig effekt. For ekstra effektivitet, har den en patenteret diodelaser, som ”angriber” det mørke pigment i hårene. På denne måde deaktiveres hårrødderne og hårvæksten stoppes.

I serien er der to forskellige produkter. Den lille TRIA by Beurer Precision er ideel til hårfjerning på mindre områder, som eks. i ansigtet eller armhulerne. Den har 3 intensitetsniveauer, et lysareal på op til 20 J/cm2 og holder strøm til 15 minutters brug, svarende til 250 lyspulseringer. Den store TRIA by Beurer Salon Expert er topmodellen, der kan bruges på større områder. Den har hele 5 intensitetsniveauer, et lysareal på op til 22 J/cm2 og holder strøm til 30 minutters brug, svarende til 600 lyspulseringer. Den har desuden et display, hvor intensitets- og batteriniveauet vises.

Fælles for begge produkter er den suveræne effekt og en indbygget sensor, der vurderer pigmenten i huden. Sensoren måler på denne måde hvilket intensitetsniveau man bør starte på, baseret på ens pigment i hud og hår. Den langvarige effekt kan faktisk ses efter kun tre måneders brug og man kan opnå en reduktion af hårvæksten på op til 61 % efter bare én enkelt behandling.

Laserteknologi virker længere og når man kan klare det derhjemme, bliver det ikke meget lettere. Det er praktisk, nemt og et fantastisk effektivt alternativ til andre hårfjerningsmetoder. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere