25.11.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Bløde stemninger fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når vintermørket lægger sig over os, skruer vi op for varmen, de levende lys og hyggen. Det gælder også hos Södahl, der med de nye Wave Knit-puder forener høj kvalitet med stor komfort og et lækkert, blødt og bølgende look.

Det behøver ikke kræve så meget at skabe den rette atmosfære i hjemmet. Et par flotte puder kan altid puste helt nyt liv i rummet.

Et bølgende kram

Uanset om man er til diskret elegance, masser af farver eller et råt look, er puderne på sengen, i lænestolen eller på bænken i entréen med til at sætte stemningen. Med sine farver, former og forskellige detaljer kan puder være med til at formgive en lille hyggekrog – eller et helt hjem. 

De nye, Wave Knit-puder fra Södahl er ingen undtagelse. Det fine strikmønster skaber fornemmelsen af, at små bølger glider over puden, der er som et lækkert bølgende, blødt kram – også for den æstetiske sans.

Tidløs mode

Med Wave Knit-puderne lancerer Södahl et på samme tid stramt, moderne og tidløst udtryk, der passer ind i alle hjem. Det samme gør de smukke, afdæmpede og klassiske farver Beige, Ash, Camel og Forest green.

Puderne måler 40 x 60 cm og kvaliteten er eksklusive, bløde bomulds- og uldgarner, fordelt med 60 % bomuld og 40% uld. Wave Knit sætter som alle Södahls puder en høj standard for både kvalitet og komfort – og har et look, der glæder øjet og den æstetiske sans. Dag efter dag.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere