06.04.2021  |  Dining  |  Table top

BITZ serverer dobbelt op på designsiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Egentlig er det mere korrekt at sige, at der ikke findes én, men to designsider – i hvert fald når det handler om brandets populære dækkeservietter.

Nu tager BITZ for alvor hul på foråret med servering af de lækre dobbelt op-dækkeservietter i to nye, flotte farvekombinationer.

Dobbelt så mange funktionsmuligheder giver dobbelt så stor glæde – og dobbelt så stor glæde betyder, at designet holder dobbelt så længe. De markante BITZ dækkeservietter i stærke, moderne farvekombinationer klæder et hvilket som helst bord – og gør det endnu mere veldækket. Hvordan man end vender og drejer dem.

Lækkert læderlook

BITZ dækkeservietter minimerer ikke bare spild og pletter på det nye, sårbare træbord eller blondedugen, der er arvet efter oldemor. De samler også borddækningen og giver med det unikke design et cool strejf. Eller en varm atmosfære, hvis man vender dem.

Dækkeservietterne kan vendes, drejes og kombineres, så de passer til alt fra menuen og temaet til humøret. De er designet i et lækkert læderlook, som giver det veldækkede bord et råt og moderne udtryk – og nu fås BITZ dækkeservietter også i farverne Black/Creme og Wood/Titanium.

Stærke sager

De vendbare dækkeservietter ser ikke bare godt ud, de er også stærke, når det kommer til praktikken; servietterne er nemlig lavet i et praktisk vaskbart design, som gør det hurtigt og nemt at rengøre dem fra gang til gang.

BITZ dækkeservietter findes nu i 8 forskellige farvekombinationer. Servietterne måler 46 x 33 cm og fås i pakker med 4 stk. – designet til at fuldende borddækningen med et stærkt look.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere