15.03.2021  |  Dining  |  Table top

BITZ lyser op med en kraftfuld nyhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

En stentøjsbund. En glascylinder. Et LED-lys. Hver for sig lyder delene i det nye hurricane-sæt fra BITZ måske ikke af meget, men tilsammen skaber de en smuk oase af lys, der fuldender det veldækkede bord.

Med de nye hurricanes har BITZ-universet fået endnu et kraftfuldt element, som kombinerer det bedste fra flere forskellige verdener. Sættet, som fås i tre forskellige størrelser og tre forskellige farver, klæder ikke bare et veldækket bord, men giver også en ekstra dimension til hyggekrogen ved sofaen – eller hylden i entréen. 

I orkanens øje

Orkanen er en kraftfuld, tropisk storm, og som alle BITZ-produkter har disse hurricanes også et stærkt udtryk. I orkanens øje er der imidlertid fred og ro – og det er her det nye sæt bestående af stearinlys, bund og skærm for alvor har hjemme.

BITZ hurricanes er nemlig ideelle til at kreere en varm og hyggelig atmosfære. Som i gamle dage i stearinlysets skær – bortset fra, at hver hurricane kommer med et LED-lys, der foruden at være praktisk er med til at skabe et bedre indeklima i hjemmet.

Smukke farvedetaljer

Hurricane-sættet fås i farverne Blue, Green og Pink. Glascylinderen er transparent, men tonet i en af de tre farver, mens stentøjsbunden har fået et flot lag glasur i samme farve som den tilhørende cylinder. Sættet fås desuden i tre forskellige højder: 11 cm, 17 cm og 24 cm.

Det mindste lys er et 4,6 cm fyrfadslys, som bruger et enkelt CR2032 batteri, mens de henholdsvis 10 og 12,5 cm høje paraffinlys begge bruger 3 x AAA-batterier. Alle tre lys har en 6-timers timerfunktion – og er designet til at skabe lys og liv i hverdagen.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere