23.09.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

BIRD – en cool gadget til vinelskere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lad den nye geniale vinprop ’Bird’ lande i din private vinbar. Med et let drej på ”næbet” passer nyheden godt på dyre dråber og holder flasken helt tæt – selv, når den ligger ned.

Man får lyst til at gribe ud efter den – den fine nye vinprop ’Bird’ fra Zone Denmarks cocktailkoncept ROCKS. Den er designet af Marcus Vagnby, der er en mester i at forene det æstetiske med det funktionelle.

For ’Bird’ er ikke bare charmerende at se på. Den holder også så tæt, at du kan lægge den ned i køleskabet og dermed spare plads. Cool, ikke?

’Bird’ har nemlig en genial funktion integreret i det figurative design: Sæt proppen i den åbne vin, vip fuglens næb til modsatte side, ­og flasken er forseglet. Fås i farverne Black, Warm Grey og Nude. En oplagt gaveidé til vinelskere!

Vejl. udsalgspris 149,00 DKK.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere