17.11.2021  |  Dining  |  Table top

BIRD – Charmetrold i luksusversion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vinproppen ’Bird’ har charmet sig ind i hjemmebaren med sit finurlige design, der kombinerer form og funktion. Nu fås ’Bird’ også i en ny eksklusiv version i højglanspoleret støbt metal, der skruer op for glamouren.

Den sjove og praktiske vinprop ’Bird’ fra Zone Denmarks vin- og cocktailkoncept ROCKS er uundværligt gear til vinelskeren. Den er designet af Marcus Vagnby, der har et særligt talent for at indbygge funktion i æstetiske løsninger. 

’Bird’ overrasker med sit geniale design, der lader dig forsegle flasken med et let drej på ”næbet”. Og så holder den helt tæt – selv når den ligger vandret.

Nu fås ’Bird’ i højglanspoleret støbt metal, der matcher ROCKS sofistikerede champagneprop ’Wings’ og proptrækkeren ’Feather’. Ligesom ’Bird’ kombinerer de et eksklusivt udtryk og genial funktionalitet i designmæssige finesser. 

Den nye elegante version af ’Bird’ er også en oplagt gaveidé – fx i selskab med en  god rødvin.

Om ROCKS  

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker.  

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere