17.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Beton trender i boligindretningen

Den helt store trend inden for boligindretning hedder i øjeblikket beton.

Først var det stål, så blev det kobber, dernæst marmor og nu beton – det nyeste nye inden for boligindretning. Det skriver webmediet DkNyt.

Eksempelvis har designvirksomheden Menu fået badeskåle og lysestager i beton som en del af deres sortiment, mens virksomheden Eberhart Furniture, som Designbase tidligere har skrevet om, gør sig i betonborde.

Læs også: Fættervirksomhed åbner showroom med betonborde

”Beton har været on-off moderne mange gange gennem tiden. Lige nu kan vi se, at materialet i både byggeri og udsmykning er i fremgang. På de tekniske skoler eksperimenterer de også med design af både borde og bænke i beton”, forklarer Søren Jørgensen, direktør i virksomheden B.C. Beton.

Beton er et byggemateriale, der består af cement, sand, sten og vand. Derudover er det meget formbart under støbningen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere