05.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Besøg Formlands trendcafé

Indhold fra partner Hvad er dette?

PURE DANSK SPISEHUS BY ECKMANN STUDIO - HAL H.

Omgiv dig selv med naturens farver og smukke materialer i Trendcaféen Pure Dansk Spisehus. Caféen er et område der giver rum til at slappe af, hvor du også kan nyde et menukort som sætter fokus på danske, økologiske ærter, bønner og linser dyrket lokalt af PURE DANSK.

PURE DANSK SPISEHUS
-mad med sunde, proteinrige planter.

Formland inviterer igen til åbningen af en ny og aktuel trendcafe´ på forårets messe PURE DANSK spisehus. Spisehusets koncept og indretning er inspireret af de nye officielle kostråd, som Fødevareministeriet lancerede i januar 2021. Menukortet sætter fokus på danske, økologiske ærter, bønner og linser dyrket lokalt af PURE DANSK.

Nye kostråd
Grundet klimaudfordringer er der opstået et nyt behov for at spise flere bælgfrugter. Ud over dejlig smag og konsistens tilfører bælgfrugterne maden protein, kostfibre, vitaminer og mineraler. Læg dertil at bælgfrugter er miljøvenlige og bæredygtige fødevarer. Et klimavenligt alternativ og en stor smagsoplevelse, som kan nydes med god samvittighed. Kom forbi PURE DANSK spisehus i HAL H og smag på en ny gastronomisk verden med magiske grønne fremtidsproteiner på menukortet.

Hold en pause i HAL H
Oplev stemningen i PURE DANSK spisehus, omgivet af naturens farver og smukke materialer. Naturen er den evige inspiration, et holistisk element, hvor nye farver opstår efter hvad der er i sæson. Giv dig tid til en velfortjent pause og kom i tæt kontakt med sæsonens stemning. Nyd maden og den fuldstændige lykkefølelse, og overskud, som smukke omgivelser og plantebaseret mad kan give os alle. PURE DANSK spisehus er et område der giver rum til at slappe af, tænke stort, højt og nyt.

Køb med hjem
Det vil også være muligt at købe danske lokalt dyrkede bønner, linser og ærter fra PURE DANSK med hjem. I spisehusets KOLONIAL finder du et lille udvalg af konsekvent kuraterede danske produkter. No-nonsense design og gode brugsting uden for mange detaljer og pynt.

De er tossede med bælgfrugter
Bag firmaet Pure Dansk står Astrid og Malene Søgaard, der er ottende generation af en gård på Djursland. Sammen med visionære landmænd dyrker Pure Dansk bønner, linser og ærter i den danske jord. Sammen gør de det muligt at få danske linser, ærter og bønner på tallerkenen.

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere