13.01.2023  |  Kitchen  |  Food

Bedst i test - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU vinder stor test

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ninja airfryer AF300EU har netop vundet den store svenske airfryer test hos Råd & Rön, hvor der blev testet 45 forskellige airfryer op imod hinanden.

I 2022 blev der skabt en stor efterspørgsel på produkter, der gør det mere bekvemt i køkke net og samtidig sparer på energien. Her er airfryer kategorien stukket helt af og kunderne hiver dem ned af hylderne i øjeblikket. I november 2022 lavede Råd & Rön en stor test af 46 forskellige aifryer, hvor de blev testet på alle parametre. Den helt store vinder blev Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU, som fik den samlede højeste score på 79 point af 100.

... ”Ninja Airfryer er bedst i test og får topkarakter når det kommer til at tilberede kyllingelår, forårsruller, tærter og chokoladekage. Specielt på parametre som smag, saftighed og fyld scorer den højeste score ved tilberedning af tærte.”

Den hurtigere tilberedningstid, opvarmningstid mf. er parametre der kan være med til at gøre den store forskel på elreg ningen hvorfor efterspørgslen har været så stor på airfryer i tiden med de stigende energipriser.

Det er derfor med stor glæde at vi kan meddele vi, efter den store og omfattende test fra Råd & Rön, har den bedste airfryer i testen.

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU Vejl. pris: 1899,00 kr.

Mere fra FunNordic ApS

FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 14 år, forsøgt at udvælge en række brands indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.Vi distrib…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere