08.09.2022  |  Kitchen  |  Tekstiler

Bastian lancerer smagfulde striber

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mange hjem er køkken-alrummet husets hjerte – og det fortjener engang imellem at få tilført nyt liv med lækre tekstiler i både klassiske og trendy farver.

Nogle elsker at lave mad fra bunden hver dag. Andre napper et fladt stykke rugbrød. Men uanset om man er gourmet eller foretrækker færdigretter, er der to køkkenklassikere, man hver eneste dag har i brug: Viskestykket og karkluden. Bastian byder efteråret velkommen med nye varianter.

Klassisk Bastian

Ellie-viskestykket er klassisk Bastian. Moderne og alligevel tidløst med sine elegante farver. Ellie har et trendy look med smalle striber og fås i to forskellige farvekombinationer, nemlig olivengrøn, grå/blå eller blå/grøn/rosa.

I samme farvekombinationer fås også det bredstribede viskestykke Karla. Det er ligesom Ellie produceret af tekstiler i 60% bomuld og 40% bambus i STANDARD 100 by OEKO-TEX® og måler L 70 cm og W 50 cm.

Et perfekt match

Strik er supermoderne. Bastians Knit-karklude måler L 26 cm og W 26 cm, er lavet i 100% økologisk bomuld og fås i farverne lysegrå, grafit, sort og olivengrøn, der matcher perfekt til Ellie- og Karla-viskestykkerne.

De afdæmpede farver på klude og viskestykker giver et enkelt og elegant look, der klæder et hvilket som helst køkken-alrum – og flugter flot med efterårets egne farver.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere