18.11.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Basale lækkerier fra Bastian

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterår og vinter er tiden, hvor vi søger mod køkkenalrummet og hyggelige indendørs sysler. Måske kræses der lidt ekstra for kagen til klassens time eller bages specier, mens man planlægger resten af julens lækkerier.

Godt køkkenudstyr er andet og mere end køkkengrej som knive og dejskrabere i høj kvalitet, effektive røremaskiner og elegant service til servering. Det er også lækre og flotte tekstiler i form af eksempelvis forklæder, viskestykker, håndklæder og grydelapper – som Bastians efterårsunivers er fyldt med flotte eksempler på.

Diskrete farver

Det er ikke nødvendigt at skifte hele køkkenet ud, selvom man måske trænger til fornyelse. Trænger til at forkæle sig selv. I stedet kan man forkæle sig med nye flotte og funktionelle tekstiler, der giver køkkenet et nyt udtryk.

Bastian tilbyder masser af lækre tekstiler, og med basisfarverne sort, grafit, lys grå og olivengrøn er det nemt at give køkkenets look et sikkert, men diskret løft.

Diskret design

De fem dele i Bastians tekstilsæt matcher hinanden, en afdæmpede nordiske designstil og basale køkkenbehov. Til hverdag. Til fest. Til december, hvor julen banker på døren, og vaniljekransene skal bages og klejnerne vrides.

Desuden er alle dele i Bastians flotte sæt produceret i 100% ren, ny bomuld og naturligvis mærket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - som garanterer, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere