23.03.2021  |  Dining  |  Table top

Barudstyr med wauw-effekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den elegante cocktail- og barkollektion ROCKS får nu selskab af en række lækre nyheder, der gør hverdagen festligere, og festen lidt lækrere ...

Designerduoen Mavro//Lefèvre står bag en stor del af det forførende flotte bar-tilbehør fra ROCKS. Det gælder bl.a. den prisbelønnede glasserie, der nu tilføjes en eksklusiv glaskaraffel i samme formsprog som de minimalistiske drinksglas.

To fine nye skåle skruer op for lækkerheden – den ene til peanuts eller saltmandler og den anden til oliven eller andre delikatesser i olie. Med de tilhørende skeer er det hygiejnisk at dele en hyggestund, og de kan som en fin designdetalje klemmes fast på skålenes sider. 

Endnu et nyt celebert par er hhv. et julienne-  og et cannelerjern i elegant bøjet stål. Bag de sofistikerede navne gemmer sig to geniale værketøjer, der skærer den fineste garniture af citrusfrugt og grønt til din drink, smoothie, desserter og salater. Designet er inspireret af skrællens kurve, når den slipper frugten, og det ligger lækkert i hånden.

Er du til bobler, kan du glæde dig til champagnestopperen ”Wings” – en lille genistreg skabt af Mencke & Vagnby. Fold vingerne ud, sæt proppen i og luk dem sammen om flaskens top. Så kan du også nyde de dejlige og ofte dyre dråber næste dag.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere