09.02.2021  |  Dining  |  Table top

Bartender’s Choice

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skru op for waow-effekten med den lækre nye cocktailmåtte fra ROCKS.

Den opsamler spildt væske og giver en skridsikker arbejdsflade, når du mixer drinks til selskabet. Måtten måler 34x15 cm, den er designet af danske VE2 og passer perfekt i den smalle bakke fra Zone Denmarks SINGLES-kollektion.

Den lille runde cocktailmåtte har en diameter på 15 cm og fanger dråber under en kølig flaske champagne eller hvidvin. Brug den også som underlag, når du mixer en enkelt drink. Begge måtter er fremstillet i silikone og fås i farverne Black og Warm Grey.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner, design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere