07.08.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Barstol i Valnød

Indhold fra partner Hvad er dette?

Noyer har netop lanceret en elegant barstol i amerikansk valnød, læder og kobber. Et let design og en stabil barstol lavet i hånden.

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye barstol, som vi har puslet med at få færdig i værkstedet i Valby.

Barstolen fra Noyer er fremstillet i valnød, kobber og læder. På trods af den komplekse konstruktion har barstolen et let udtryk, og den har samtidig en høj stabilitet.

Designet er bygget op om trekanter, som udfordrer øjet, og princippet med at basere konstruktionen på trekanter er med til at give den en overraskende styrke.

Barstolen står på tre ben, og den splittede læderstrop er ikke blot en detalje for udseendets skyld. I den intelligente konstruktion udnyttes læderets styrke til at øge barstolens stabilitet.

Sædet er lavet af massiv amerikansk valnød, og de elegante former er lavet ved gedigent håndarbejde.

Se mere på: https://www.noyer.dk/produkterne/barstol-i-valnoed/ 

Mere fra Noyer – made by hand

Noyer – made by hand

www.noyer.dk

Vores værksted ligger i den gamle kapselfabrik i Valby. Det er her, hvor selve produktionen finder sted.Vores produkter er lavet i amerikansk valnød, fordi vi synes, at det er en fantastisk træsort, som giver det flotteste udtryk og den bedste kvalitet. Vi har haft hvert eneste Noyer-produkt i hænderne, og derfor er du som kunde altid sikker på at få et gennemført produkt, hvor der er kælet f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere