07.11.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Barokke blomster

Södahls nye sengetøj Delicate Petals kombinerer gammelt og nyt på en måde, så der skabes et unikt univers i en kollision af forskellige tidsaldre - en tidsportal i udtryk og design.

Inspirationen til det blomstrede motiv er hentet fra herskabelige tapeter og overdådige møbelpolstringer fra den svundne baroktid. Stilen er dekadent og på samme tid moderne i udtrykket, og bomulds-satinvævningen oser af luksus og er ultra blødt.

Sengetøjet Delicate Petals fås i en mørk og en lys variant, som har hvert sit udtryk; den mørke, grå variant taler til en eksklusiv hotelstil, mens den lyse, nude er mere feminin og udstråler romantik og landlig idyl.

www.soedahl.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere