04.09.2018  |  Business  |  Accessories

Babyalarm, overvågning eller tyverisikring?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Engang var babyalarmer udelukkende audio-overvågning. Dårlig lydkvalitet og interferens var bare noget, man levede med. I dag har de mest moderne og højteknologiske modeller – udover styr på lyden – fået indbygget kamera, så forældre kan videoovervåge der

For mange forældre virker det ekstra betryggende at kunne se barnet, når det efterlades alene i et andet lokale. Derfor er babyalarmer med indbygget kamera blevet ekstremt populære.

VTech* er anerkendt i hele verden for deres elektriske kvalitetsprodukter, altid med 3 års garanti. De kommer nu med tre spritnye bud på nutidens mest raffinerede babyalarmer.   

  1. VTech babyalarm, model BM5000

Sensorer i huset kender og bruger mange i dag som en del af overvågningen af hjemmet. Problemet er bare, at alarmen på disse er både høj og enerverende.Denne nye babyalarm fra VTech har sensorer, og beskeden kommer direkte på forældreenheden – enten som lyd eller tekst – og kan således fungere som tyverisikring af hjemmet.

Der medfølger 2 stk. sensorer (1 bevægelses- + 1 kontaktsensor), så du kan overvåge dit barn og få besked på forældreenheden, hvis der er aktivitet i et rum, foran komfuret, eller hvis barnet har åbnet et vindue, et gitter eller et af køkkenskabene. Du kan tilkoble op til 20 stk. sensorer (bevægelses- eller kontaktsensorer) og dermed få fuld sikring af hele dit hjem (der medfølger som sagt 2 stk, og flere kan tilkøbes separat).

VTech BM5000 indeholder naturligvis alle gængse funktioner såsom temperaturmåler, vuggeviser, ’talk back’-funktion osv. En indbygget projektor med beroligende nattehimmel kan lulle barnet i søvn. Dette er den eneste babyalarm på markedet med alle de mest populære funktioner samlet i én enhed. Her er ikke gået på kompromis med noget. Vejl. pris: 1299,- kr.

  1. VTech babyalarm, model VM9900

Med denne model kan du holde øje med børnene – eller indbrudstyvene – på din smartphone, tablet eller på den medfølgende ekstra store touchskærm, som er markedets største (5”). Kameraet optager i HD-kvalitet, og sætter du micro SD-kortet direkte i kameraet, optages og gemmes alle de bevægelser, kameraet registrerer i rummet. Også ubudne gæster! Men du kan også optage på den medfølgende 5” touch skærm, din smartphone eller tablet og fx dele gode øjeblikke med venner og familie.

Kameraet styres fra forældreenheden (smartphone, tablet eller den medfølgende skærm) og har infrarød ’night vision’, så du uden problemer kan følge med på alle tidspunkter af døgnet. Med WIFI-forbindelse, så du kan overvåge, uanset hvor du befinder dig. I alt 4 kameraer (se VTech VC990) kan tilkobles skærmen. App’en giver mulighed for flere spændende betjeningsfunktioner. Vejl. pris 1999,-

  1. VTech babyalarm, model VC990

Denne model har samme funktioner som VTech VM9900, dog blot en ’stand alone’-kameraløsning, der styres via tablet eller smartphone. Dette kamera kan i øvrigt tilkøbes VC9900, hvis der ønskes et ekstra kamera til den model (max 4 tilkoblede kameraer i alt til VTech VM9900). Vejl. pris 1199,-

Du bestemmer således, om funktionen er babyalarm, overvågning eller tyverisikring af hjemmet. Teknologien har VTech fuldstændig styr på!

---

*) VTech er en af verdens førende elektronikvirksomheder. Deres tradition for kvalitet og knowhow inden for elektriske produkter videreføres i deres serie af babyalarmer. Som eneste leverandør på markedet yder Vtech 3 års garanti på alle alarmtyper – din sikkerhed for et kvalitetsprodukt, der vil holde i hele den periode, hvor der bruges babyalarm. Og priserne er yderst konkurrencedygtige.

---

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere