19.05.2022  |  Interior  |  Brugskunst

Børn må ikke producere tøj, men de må godt producere lysestagen!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er interessant at opleve, hvor stor magt mediernes fokus har på hvad forbrugerne er opmærksomme på. Vores virksomhed Lübech Living har nu i snart 13 år fokuseret på bæredygtighed og socialt ansvar.

”I alle disse år har medierne haft stor fokus på økologi, dyrenes velfærd samt børnearbejde og arbejdsforhold i tekstil industrien m.m.. Hver gang jeg holder foredrag og spørger forsamlingen om de nogensinde har nogensinde tænkt over, hvem der har produceret lysestagen, puden, legetøjet, vaskemaskinen m.m. eller hvordan det er produceret bliver der oftest tavst. Det er der ikke tænkt over, fordi medierne ikke har gjort os opmærksomme på, at vi skal tænke over det.” Fortæller Susanne Lübech, som er medstifter af Lübech Living.

Hvordan får vi større fokus på social ansvar og bæredygtighed på tværs af brancher? For vi kan vel ikke tale ansvar hvis vi kun kigger har fokus på enkelte brancher?

I Lübech Living har vi mange års erfaring, såvel fra før vores bæredygtige transformation, da vi arbejdede med traditionel produktion i Østen og fra årene som bæredygtig virksomhed. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, indblik og tanker. Så kontakt os gerne for dialog om dette emne, hvis det har interesse.

https://lubechliving.dk/

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere