15.01.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Bæredygtig nattesøvn med Södahls Benjamina

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahl har et stærkt fokus på bæredygtighed og ansvarlighed og slår til lyd for, at vi skal passe på miljøet og kloden – og på hinanden. Med designvirksomhedens nye Benjamina-sengesæt i satinvævet, økologisk bomuld kan man nyde en bæredygtig nattesøvn.

Bæredygtighed handler naturligvis om klima og miljø. Men ikke kun om det. At noget er bæredygtigt betyder også, at det er holdbart og har en lang levetid. Og faktisk betyder en solid og god søvn lige så meget for vores trivsel og velvære som motion og sund kost. Med det nye Benjamina-sengesæt leverer Södahl høj kvalitet i form af godt, blødt og på alle måder bæredygtigt sengelinned.

Søvn, søvnig, Södahl

Benjamina-sengesættet rimer bare ualmindeligt godt på god nattesøvn og indbyder med flot design og lækre materialer til at lade sig flyde af sted på behagelige drømme – og samle kræfter til handling.

Selv sætter Södahl konkret handling bag ordene om ansvarlighed. Det betyder, at det nye Benjamina-sengelinned er økologisk og produceret iht. GOTS, den mest ambitiøse økologiske standard indenfor tekstiler.

Derudover er sengesættet OEKO-TEX® Standard 100 certificeret og dermed testet i forhold til indhold af sundhedsskadelige stoffer. Forbrugerne er med andre ord sikre på, at sengetøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Naturlig nattero

Det luksuriøst glatte og silkebløde satinvævede sengetøj giver en god komfort – og en naturlig ro i soveværelset. Med sit elegante bladmotiv og farverne Walnut, Indigo og Dusty Pine er det moderne, nordiske design nemlig både i look og farver tydeligt inspireret af naturen.

Sengesættet fås i tre størrelsesvarianter og at der er tale om design af højeste kvalitet viser sig i detaljer som de diskrete, praktiske lynlåse, der samtidig understøtter komforten. Med det nye Benjamina-sengelinned har Södahl alt i alt redt op til masser af søde, bæredygtige drømme.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere