26.02.2020  |  Dining  |  Accessories

Bæredygtig hverdag: Farvel til engangsgrillen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Engangsgrillen, dvs. foliebakken med sløve kul, er en stor klimasynder. Besværlig at bortskaffe miljørigtigt og ender som regel direkte i skraldespanden eller smidt i naturen. Med Everdure CUBE kan du grille, hvor du vil. Enkelt. Bæredygtigt. Og smart.

Everdure by Heston Blumenthal har produceret CUBE, en praktisk og kraftfuld transportabel kulgrill. Fremstillet i solidt, varmeresistent letvægtsstål, så du rent faktisk kan stille den på et ganske almindeligt køkkenbord uden at gøre skade. Med varmeresistente håndtag, så du kan flytte rundt på den, selv når kullene er rødglødende.

Som altid når Heston Blumenthal er involveret, er der tænkt over tingene. CUBE indeholder et fødevaregodkendt opbevaringsrum plus et rum til kul, så du kan have det hele med på farten. Derudover medfølger et bambusskærebræt. Designet er ganske enkelt toplækkert med minimalistiske former og fire fede farvemuligheder (Graphite, Khaki, Stone eller Orange).

Det er muligt at tilkøbe en praktisk picnictaske til CUBEN. Tasken er i slidstærkt, sort kanvasstof med stropper i brunt PU-læder og indeholder et fleksibelt opbevaringsrum til tallerkner, bestik og glas samt en pose til brugt service – i vaskbart stof (nemt at tørre af med en våd klud) og med snorelukning. Flere bæremuligheder og velcrostrop til fastgørelse af grillen. Børste og fejebakke, kokkeforklæde samt grillhandsker kan også tilkøbes.

Mål og vægt: H x B x D: 230 x 425 x 347 mm og vejer blot 7 kg.

Læs mere om CUBE by Heston Blumenthal og se en video, hvor Heston demonstrerer grillen: www.everdurebyheston.dk

Vejledende priser:

The CUBE™: 1199,- DKK

Picnictaske: 699,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-20ua5JKZng

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere