08.04.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Anret sommerens salater i Blomsterbergs Dråbeskåle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lige om lidt åbner sommeren for et skattekammer af gode, danske grøntsager og frugter. Lokale produkter fra gårdbutikker, fra de danske øer og fra vores egen køkkenhave er klar til at forene sig i Blomsterbergs Dråbeskåle og imponere smagsløgene.

Salaterne er det perfekte tilbehør til grillmiddagene men kan også sagtens spises til en frokost fx med et stykke groft brød. Anretter du i Blomsterbergs Dråbeskåle kommer sommersalaternes farvespil til sin fulde ret, og en flot anretning gør ikke blot måltidet til en oplevelse for smagsløgene men også for øjet - og når vi som bekendt (også) spiser med øjnene, er det en god ide at gøre salatskålen ekstra indbydende, så de sunde, sprøde vitaminer fortæres  i rigelige mængder.

Blomsterbergs dråbeformede porcelænsskåle er et spændende supplement til dit service og kan anvendes til servering af alt fra kolde salater, til lune retter og desserter.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere