11.08.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Andersen Furniture og Rikki Tikki Company indgår designsamarbejde

Når designmessen Formland slår dørene op fra den 18. til den 21. august i Herning, får gæsterne fornøjelsen af at se et nyt, dansk designsamarbejde, hvor gedigent møbelhåndværk og stor erfaring inden for designtilbehør smelter sammen i en kollektion med boligtilbehør i kvalitetstræ. Bag samarbejdet står Rikki Tikki Company A/S og Andersen Furniture A/S.

I den lille østjyske by Hinnerup ligger møbelvirksomheden Andersen Furniture, der netop har fejret sin 100 års fødselsdag og dermed har stærke rødder i dansk design og en lang arv inden for produktion i træ. Blot 70 km. længere nordpå ligger Rikki Tikki, der har mange års erfaring inden for produktion, distribution, lagerhåndtering og markedsføring af blandt andet boligtilbehør til nogle af landets største interiørbutikker. Denne kombination krydret med en fælles kærlighed for træ og design gør, at et designsamarbejde om netop boligtilbehør ligger lige til højrebenet.

”Andersen har en tiltalende tilgang til design og produktudvikling, og med deres nye accessories formår de at kombinere den gode snedkerkvalitet med moderne, nordisk design, hvilket vi tror på har en stor berettigelse i markedet. Endvidere er det ingen hemmelighed, at netop dette samarbejde med Andersen Furniture er specielt for os - det er lidt som at komme tilbage til rødderne, da vores ejer og grundlægger, Ib Møller, tidligere grundlagde og ejede det populære Trip Trap”, siger Cecilia Winther, der er administrerende direktør i Rikki Tikki.

Læs også: Ny administrerende direkør hos Rikki Tikki

Også hos Andersen Furniture er de glade for det nye samarbejde og kan se et stort potentiale ved at drage nytte af hinandens kompetencer.

”Vi arbejder på en klar forretningsstrategi, hvor vi skal være et designhus, der tilbyder et bredt udvalg af møbler og accessories til boligen. Som et led i den proces ser vi et stort potentiale i at indgå et samarbejde med Rikki Tikki, der igennem længere tid har opbygget en utrolig stærk position på de nordeuropæiske markeder, når det gælder brugskunst, tekstiler og boligartikler til hjemmet. Jeg tror på, at der er store vækstmuligheder i at lade dem markedsføre vores nye produkter”, udtaler Poul Frandsen, der er administrerende direktør i Andersen Furniture.

Tidløst og nordisk inspireret boligtilbehør
Den nye accessories-kollektion med navnet 'Andersen Design Since 1916' tager udgangspunkt i Andersens dna, hvorfor kvalitet og design har været grundpillerne for de eksterne og interne designere, der har skabt en tidløs og nordisk inspireret kollektion. En kollektion der blandt andet består af et bakkebord, bordskåner, bakker, lysestager, garderobestativ, skærebræt, og sofaborde – alt sammen i smukt træ.

Læs også: Rikki Tikki Company og Mette Ditmer indgår strategisk samarbejde

Andersen Furniture og Rikki Tikki Company satser på, at den nye kollektion vil være at finde på hylderne hos 150 forhandlere inden årets udgang, og de har ambitioner om at opnå cirka 500 forhandlere inden for de næste tre år. Inden da vil produkterne blive lanceret på Formland fra den 18. til den 21. august i Herning, hvor både danske og udenlandske kunder samt presse får mulighed for at se og røre de nye accessories. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere