30.08.2022  |  Kitchen  |  Design

Aldrig har affald været smukkere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kravet om at sortere vores affald vokser. Zone Denmark kommer de moderne forbrugere til undsætning og udvider CIRCULAR-serien med hele fire affaldsspande i forskellige størrelser.

Alle er udformet, så de ikke behøver blive gemt væk, tværtimod. Designteamet bag er Zones faste og prisvindende samarbejdspartner VE2.

De fire nye CIRCULAR-spande fås i størrelser fra 15-35 liter. En enkelt af dem er dobbelt, så du får en mindre spand på 12 l. øverst, mens du i bunden har en større på 22 l. Alle spande står stilsikkert klar til at hjælpe dig med at gøre affaldssorteringen smukkere. Du skal blot finde de størrelser, der passer til dit behov, og lade dem pynte i køkkenet, i bryggerset eller på kontoret. Spandene kan stå enkeltvis eller flere sammen, hvor end dit liv levner rester, der fortjener en chance til.

Selv de bedste intentioner kan smuldre, hvis de møder modstand. Derfor er brugervenlighed kernen i CIRCULAR-serien. Spandene er nemme at rengøre, og låget er let at løfte af. Det kan endda hænges på siden, mens du fylder dit affald i. Desuden har alle spande et håndtag, så du let kan bære dem, når de skal ud og tømmes. Endelig er der en fin feature på indersiden i form af en dobbeltbøjle, der kan klikkes op, så det bliver let at sætte en pose i. 

Fremtiden er grøn og gennemtænkt

Designteamet VE2 viser med serien, hvordan praktik og æstetik kan forenes. Velsorteret affald kan nemlig genanvendes i stedet for at ryge til forbrænding, og på den måde reduceres CO2-udledningen.

Alle CIRCULAR-spande fås i to farver. Vælg mellem Black og Warm Grey.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere