21.11.2019  |  Kitchen  |  Table top

Aldrig før har en salat set så indbydende ud

Indhold fra partner Hvad er dette?

Salatens grønne, knasende blade gemmer på vigtige næringsstoffer og booster din sundhed med en uundgåelig vitaminindsprøjtning, der med fordel kan supplere enhver hovedret. Og selvom salaten er sund, kan den jo stadig smage fantastisk – og se lækker ud!

Christian Bitz nye salatskåle er perfekte til store salater og anretninger. Stentøjskålenes reaktive, indvendige glasur står i smuk kontrast til den matte yderside og kendetegner brandets eksklusive formsprog, der tåler både ovn og opvaskemaskine.

Vælg mellem mørkeblå, grøn, lyseblå, lyserød, lilla eller amber, og kast dig ud i en sprød, nem parmasalat a la Christian Bitz. Aldrig før har en salat set så indbydende ud! Fuldend med seriens klassiske salatbestik i eg. Bon appétit.

Salat med sprød parmaskinke

(4-6 personer)

2 hovedsalat
2 avocadoer
1 pakke parmaskinke
50 g parmesan
1 citron
3 spsk. olivenolie

Kom parmaskinke i en bradepande med bagepapir. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Hold øje med det til sidst. Det må ikke blive brændt – men skal være helt sprødt. Skyl, og slyng salat. Pluk bladene, og kom i skålen. Skræl avocado, halver, og fjern stenen. Skær avocadoen i helt tynde skiver, og kom i salaten.

Riv parmesan, og knæk den sprøde parmaskinke i mindre stykker – og drys begge dele over salatbladene. Til sidst kommes citronsaft og olie over – og salt og peber.

BITZ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere