30.09.2019  |  Dining  |  Branchenyt

aida lancerer RAW Nordic Brown

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida lancerer RAW Nordic Brown. Skovbundens dybbrune efterårsnuancer, indhyllet i årstidens eventyrlige dis og blide reflekterende regndråber, har inspireret til aida's nye smukke stentøjsstel, RAW Nordic Brown.

aida udvider nu RAW Nordic serien med RAW Nordic Brown, et brunt stentøjsstel, som bringer efterårets smukke dybbrune skovbund ind på bordet og bidrager til en stemningsfuld borddækning. Det rustikke, håndlavede look udspringer af en særlig teknik, der værdsættes højt af mange keramikere. Glasuren har ikke en homogen fast farve eller tekstur, idet den udvikler sig individuelt i den varme ovn og danner spændende nuanceforskelle i krystallisering, lagdeling og farvemætning. Herved opnås et unikt stel, hvor ikke to dele er helt ens.

RAW Nordic Brown er håndlavet, dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet med ridsefri glasur. Stellets rustikke, tidløse udtryk egner sig både til hverdag og fest, hvor det, helt i tråd med tidens tendenser, bringer naturens nuancer og materialer ind på bordet. For et eksklusivt udtryk kan RAW Nordic Brown med fordel kombineres med gyldent bestik, mens stellet i samspil med sort eller stålfarvet bestik passer perfekt til den daglige borddækning.

RAW Nordic Brown fås til at begynde med som krus med og uden hank, termokrus, frokosttallerken, middagstallerken, desserttallerken, suppetallerken og skål - og udvides løbende med nye dele. Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser.

Vejledende priser fra 79,- til 129,- DKK.

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere