22.10.2019  |  Dining  |  Branchenyt

aida lancerer RAW Metallic Brown

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida lancerer RAW Metallic Brown

aida har hentet inspiration i naturen og skabt et strålende smukt stentøjsstel, RAW Metallic Brown. Stellets dybbrune farve brydes af et gyldent farvespil, som kaster glans over bordet og leder tankerne mod en stille skovsø en sen sommeraften, hvor farverige glinsende guldsmede svirrer i luften og sender gyldne reflekterende lysglimt ned i vandet.

aida lancerer nu RAW Metallic Brown, et dybbrunt stentøjsstel med et gyldent, metallisk farvespil, som bidrager til en strålende smuk borddækning. Den funklende gylden-brune glasering udspringer af en særlig teknik, der værdsættes højt af mange keramikere. Glasuren har ikke en homogen fast farve eller tekstur men udvikler sig individuelt i den varme ovn og danner spændende nuanceforskelle i krystallisering, lagdeling og farvemætning. Herved opnås et smukt og unikt stel, hvor ikke to dele er helt ens.

RAW Metallic Brown er håndlavet, dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet med ridsefri glasur. Det tidløse, glitrende udtryk egner sig både til hverdag og fest. For en eksklusiv borddækning kan RAW Metallic Brown med fordel kombineres med gyldent bestik, mens stellet i samspil med sort eller stålfarvet bestik, passer perfekt til den daglige borddækning.

RAW Metallic Brown består til at begynde med af krus med og uden hank, termokrus, frokosttallerken, middagstallerken, desserttallerken, suppetallerken og skål og udvides løbende med nye dele. Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. 

Vejledende priser fra 79,- til 129,- DKK.

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.


For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere