07.10.2019  |  Dining  |  Branchenyt

aida introducerer RAW Glass Beads

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida introducerer RAW Glass Beads. aida introducerer nu RAW Glass Beads, en helt ny RAW glasserie med et markant perlende udtryk og et råt og enkelt design i nordiske nuancer.

RAW Glass Beads er tallerkener, skåle, fade og glas til den daglige borddækning. Inspirationen er hentet i frostklare nordiske vinterlandskaber, hvor det rå og graciøse smelter smukt sammen og danner en eventyrlig stemning. Serien fås i tre nordiske nuancer: blå, smoke og klar. De tre flotte farver komplementerer hinanden og kan med fordel kombineres på kryds og tværs for et spændende og personligt udtryk.

Dæk et eventyrligt vinterbord med RAW Glass Beads. Serien består til at begynde med af vandglas, tallerken, isasiet, rundt fad samt skåle i tre forskellige størrelser. RAW Glass Beads er fremstillet af robust glas og tåler både fryser og opvaskemaskine.

Vejledende priser fra 59,- til 169,- DKK.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere