15.03.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Abstrakt skønhed fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et flot, grafisk og abstrakt look. Det er, hvad den nye skønne serie af sengesæt, Abstract leaves, fra Södahl tilfører soveværelset. Som altid er kvaliteten ganske håndgribelig – lige fra den lækre økologiske bomuld til det moderne design.

Der er næsten tale om et stykke abstrakt kunst – eller i hvert fald brugskunst – med den nye Abstract leaves-serie fra Södahl. Det abstrakte design er da også inspireret af en trend fra kunstverdenen, der dyrker flotte udskæringer, hvor kraftige kontrastfarver giver et særligt udtryk. 

Organiske former

Udgangspunktet er et grafisk bladmotiv. Det folder sig ud i organiske former og smukt flydende mønstre, der krystalliseres i et moderne design, hvis drømmende udtryk er som skabt til soveværelset.

Abstract leaves pudebetrækket måler 60 x 63 cm, mens dynebetrækket fås i størrelserne 140 x 200 cm og 140 x 220 cm. For at sikre en høj grad af komfort er både pude- og dynebetræk udstyret med en diskret og praktisk lukning med lynlås.

Kraftfulde farver

Det lækre, satinvævede sengesæt er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og er STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det fås i de to flotte, kraftfulde farvekombinationer Abstract leaves Blue og Abstract leaves Green – som begge klæder soveværelset perfekt.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere