26.09.2022  |  Business  |  Trends

Aarhus på det store Designkort

I hjertet af Aarhus åbnede forskellige designbrands i dagene 1.-2. september deres showrooms op for professionelle besøgende til designeventet Aarhus Design Hub, hvor en række forskellige brands var gået sammen om at skabe en designbegivenhed inden for interiør, møbler og belysning. 

Aarhus Design Hub blev stablet på benene på rekordtid og var en succesfuld begivenhed, som officielt har sat Aarhus på det store designkort. 

Opbakningen var forrygende og resulterede i et hav af besøgende, som slentrede og sludrede ved alle showrooms i den skønne havneby. 

Den første dag blev afsluttet ved Dypång med talks, (middags)fest og farver, hvor hele gildet kunne nyde hinandens selskab med udsigt til havnen fra Polensgade. 

Dette års Aarhus Design Hub har givet mod på mere, og andre Aarhusbaserede brands har allerede vist interesse og meldt sig på banen. Derfor kan man godt begynde at glæde sig til endnu et fantastisk og større event igen næste år – med flere designbrands og endnu flere smil. 

Deltagende brands ved dette års Aarhus Design Hub: AYTM, By Wirth, DOKK16, ester & erik, by KlipKlap, Kreafunk, Nordic Tales, STOFF Nagel, Omhu, Taishō, Wabi Sabi Nordic, We Do Wood, Woodstyle.

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere