23.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

70´ernes macramé stil har fået comeback

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du vokset op i 70´erne? Så husker du helt sikkert den særlige macramé stil - en stil hvor der anvendes knuder og knob i stedet for vævning og strik. Som en naturlig forlængelse af den længerevarende retro trend, har macramé nu for alvor fået comeback.

Macramé vækker gamle håndværkstraditioner til live og giver det helt rigtige autentiske look, og Södahl har netop lanceret to puder lavet med inspiration fra macramé-teknikken.

Ved macramé opstår der et tredimensionelt, skulpturelt udtryk, når forskellige teknikker og materialer blandes. Det giver et skønt unika look, når de håndgjorte puder kombineres på tværs af mønstre og farver - ægte moderne boheme-stemning med et strejf af 70'er-hippie.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere