07.05.2019  |  Business  |  Food

4K modtager udmærkelse for høj designkvalitet med Red Dot designprisen 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udover Red Dot-priserne til HUB™, FUSION™, FURNACE™ & FORCE™ høster Everdure by Heston Blumenthal igen den prestigefyldte designpris Red Dot 2019 for seneste skud på stammen; den revolutionære 4K-grill.

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-kulgrill. Med 6 temperatursensorer, intuitiv touch-betjening, Fast Flame Ignition System™ - elektronisk tænding, Bluetooth-app til overvågning af temperaturer og fuld airflow-kontrol sætter denne revolutionerede grill nye standarder inden for innovation, teknologi og designkvalitet.

4K var i hård konkurrence mod de mere end 5.500 andre deltagende produkter fra intet mindre end 55 lande. Professor Dr. Peter Zec, Grundlægger og CEO, Red Dot, sagde:

”Jeg vil gerne lykønske alle pristagerne med deres store succes. Det faktum, at produkterne var i stand til at opfylde juryens strenge kriterier, understreger den høje designkvalitet. Pristagerne fastsætter således vigtige trends i designindustrien, og viser samtidigt hvor langt fremtidens visioner kan bære".

Red Dot Award / Produktdesign er en af verdens største designkonkurrencer. Den internationale jury består af erfarne eksperter med forskellige fagkompetencer, som i mere end 60 år har mødtes én gang årligt for at udvælge årets bedste design. Under den afgørende proces, som spænder over flere dage, afprøver de produkterne, diskuterer dem og når til slut en velbegrundet beslutning vedrørende designkvaliteten på de tilmeldte produkter. Tro mod mottoet "På jagt efter godt design og innovation" fokuserer deres vurdering på kriterier som niveauet for innovation, funktionalitet, overall kvalitet, lang levetid og ergonomi.

Den officielle Red Dot prisuddeling finder sted den 8. juli 2019, hvorefter 4K kommer med i udstillingen ”Design on stage” på Red Dot Museet Essen, som viser alle de prisvindende produkter. Vinderne offentliggøres ydermere i Red Dot Design Årbogen, online samt i Red Dot Design-appen.

Vejl. udsalgspris: DKK 19.999,-

For yderligere informationer: www.everdurebyheston.dk
Link til high-res billeder:  http://media.witt.dk:8080/_NbYjInmTjfn3mR
Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=NbzUrEC_Tps

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester
Product Manager
Tlf: 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk

Om Everdure by Heston Blumenthal
Everdure by Heston Blumenthal består af et grillsortiment uden sammenligning. I tæt samarbejde med designere og ingeniører indledte Heston en mission om at skabe den perfekte, moderne grill. Ved at kombinere den nyeste teknologi og designæstetik, med brugervenlighed og omtanke for detaljer, skabte han et sortiment, der tager dig med på en opdagelsesrejse. Fra elektronisk tænding af kul, til bekvemmeligheden ved gas, er hvert produkt designet til at ændre måden hvorpå, du tænker om grillning og grillet mad, for evigt.

Tags: Witt A/S, Grill

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere