01.11.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

3 x PREMIUM-PRODUKTNYHEDER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er der nye produkter fra Witt Premium – vores serie i kompromisløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium giver dig elegant high-end funktionalitet med køkkenprodukter, der leverer både høj ydelse og stilren æstetik til dit køkken.

Witt Premium Køkkenmaskine WPSM1200S / WPSM1200B

En virkelig solid køkkenmaskine med aluminiumsbase og rummelig stålskål på 4,8 liter med lys over. Ud over digital timer med ned- eller optælling og planetarisk rotation med metalgear, får du 7 forskellige hastigheder, som er konstante – uafhængigt af indhold og belastning.

Inkl. K-spade, silikone-K-spade, piskeris, dejkrog og stænklåg.

Køkkenmaskinen fås både i sort og silver.

Vejledende udsalgspris: DKK 3.499,-

Link til highress. billeder: https://we.tl/t-IusZvVkZ35

- - - 

Witt Premium Håndmixer WPHM450B

En håndmixer med en kraftig motor på 450W og 5 hastigheder samt turbofunktion. Håndmixeren kommer i en stilren Mat Velvet Touch-overflade, inkl. piskeris og dejkroge i rustfrit stål.

Vejledende udsalgspris: DKK 449,-

Link til highress. billeder: https://we.tl/t-KKDuF8fTX1

- - - 

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behagelig støjsvag maskine med høj ydeevne og 3 omdrejningshastigheder (40/60/80 omdr/min) + reverse. Inklusive 3 filtre til 3 forskellige formål, alt efter om du ønsker at fremstille juice, smoothies eller sorbetis. Nem at rengøre.

Vejledende udsalgspris: DKK 2.499,-

Link til highress. billeder: https://we.tl/t-H73RCfRaIc

- - - 

For yderligere information vedr. alle Witt Premium-produkter kontaktes:

Christina Vang Hansen

Product Manager Witt SDA / Teministeriet

Tel: +45 96 29 45 60

Mail: Cvh@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere